játék

A NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA

A tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásár Facebook oldalán érhető el. 

„Válaszolj az alábbi kérdésekre kommentben és a válaszadók közül hárman a lentebb felsorolt ajándékok egyikét nyerhetik meg! Mi a neve a GARDENA újrahasznosított anyagokból készült termékcsaládjának?, Hol lesz április 21-23. között a tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásár?” nyereményjáték részvételi feltételei, játékszabályzata, valamint adatvédelmi tájékoztatója:

A Játék szervezője/lebonyolítója a tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásár Szervező-je.

A játék leírása:

A Szervező a tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásár Facebook oldalán közzétett nyereményjáték posztban feltesz két megválaszolandó kérdést. A feltett kérdésre a Facebook oldal felületén a bejegyzés képe alatt hozzászólás formájában lehet válaszolni, mely által részt vesz a Játék lejárt időtartama utáni Facebook online sorsolásán, ahol három nyertest sorsol. A nyerteseket 2023. 04.19-én 20:00 óráig értesíti.

A játék időtartama: 2023. április 3., 18:00 – 2023. április 19. 12:00

Facebook social winner sorsolás: 2023. április 19., 12:00-20:00 között

NYEREMÉNYEK

1. Családi belépőjegy a Budapesti Állatkertbe (2 felnőtt + 3 gyermek)

2. City gardening Ültetőszőnyeg + Ecoline Viráglapát

3. ClickUP rovarhotel tartórúddal 

A nyeremény másra át nem ruházható.

A játékban kizárólag 18 éven felüli, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy vehet részt.

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadja jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a válaszadáskor használt facebook oldalán értesítést küldjünk nyereményéről és a személyéhez tartozó facebook oldalt beazonosítható legyen a nyeremény átvételekor.