fotós játék

a tavasz legszebb virága, ahogy én látom 2022

a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár fotós játéka

Nevezni lehet saját, vagy közterületen nevelt virággal, melyet a legszebbnek gondolsz!

Nevezni kizárólag egyszer, egy, a beküldő szerint legszebb virágról készült saját fotóval lehet, melyet e-mailben, a  disznoveny2022@gmail.comra, vagy a poszt alatt kommentben kérjük beküldeni.

Beküldési határidő: 2022. április 18., 24:00.

A FOTÓK nyomtatásra kerülnek, a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár ideje alatt, 2022. április 22-24-én a Budai Arborétumban lesznek megtekinthetők, azokra SZAVAZNI lehet, a helyszínen belépéskor átvehető szelvényen. A szavazatok leadási határideje: 2022. április 24. 15:00 óra, helyszíne a Budai Arborétum.

A LEGTÖBB SZAVAZATOT KAPOTT FOTÓT BEKÜLDŐ NYEREMÉNYE:

  • 2 éjszaka egy különleges szálláshelyen a POP TINY HOUSE-ban Nagymaroson,
  • egy virágvilla és viráglapát a GARDENA-tól,
  • egy növényösszeállítás a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár kiállítói kínálatából.

A RENDEZVÉNYEN SZAVAZÓK KÖZÜL KISORSOLÁSRA KERÜL:

  • egy GARDENA metszőolló, egy GARDENA többfunkciós öntözőfej, egy VITAFLÓRA termékösszeállítás és további nyeremények.

A nyertes kihirdetése, és a szavazók közötti sorsolás időpontja: 2022. április 24., 16:00 óra, helyszíne a Budai Arborétum.

A nyeremény átvétele a helyszínen vagy budapesti helyszínen a nyertessel külön egyeztetve.

A játékszabályzat a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár honlapján található, melyet a pályázó fotójának beküldésével elfogadottnak tekintünk.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A fotós játékot a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár hirdeti meg, melynek keretein belül 18 év feletti felnőttek fotóit várja, a nyertes részére a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár által meghatározott tárgynyereményekért cserébe. A fotós játékon a nyerteseknek pénzösszeg nem juttatható.

Nevezni lehet saját, vagy közterületen nevelt virággal, melyet a beküldő legszebbnek gondol!

Beküldeni kizárólag egyszer, egy a beküldő szerint legszebb virágról készült saját fotóval lehet, melyet e-mailben, a  disznoveny2022@gmail.comra, vagy a rendezvény facebook oldalán megjelent poszt alatt kommentben.

Beküldési határidő: 2022. április 18. 24:00.

A FOTÓK nyomtatásra kerülnek, a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár ideje alatt, 2022. április 22-24-én a Budai Arborétumban lesznek megtekinthetők, azokra SZAVAZNI lehet, a helyszínen belépéskor átvehető szelvényen.

A szavazatok leadási határideje: 2022. április 24. 15:00 óra, helyszíne a Budai Arborétum.

Nyertes kihirdetése: 2022. április 24., 16:00, helyszíne Budai Arborétum.

Nyeremény: 2 éjszaka egy különleges szálláshelyen a POP TINY HOUSE-ban Nagymaroson, egy virágvilla és viráglapát a GARDENA-tól, illetve egy növényösszeállítás a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár kiállítói kínálatából!

A rendezvényen szavazók között kisorsolásra kerül egy GARDENA metszőólló, egy GARDENA többfunkciós öntözőfej, egy VITAFLÓRA termékösszeállítás és további nyeremények.

A fotók beküldési határideje: 2022. április 18., 24:00.

Eredményhirdetés: 2022. április 24., helyszíne: Budai Arborétum.

Adatkezelés: A fotók beküldésekor a beküldő tüntesse fel nevét, és a települést (Budapest esetén a kerületet).

A fotós játékon való részvétellel a beküldő hozzájárulását adja, hogy az általa mutatott fotó nyilvánosságra kerüljön, és a neve, települése szerepeljen a rendezvényen megjelentetett fotókon.

A beküldő szavatolja, hogy a beküldött fotó saját alkotása és ezért annak a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár általi felhasználása más harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti.

A nyertesek meghatározásában és a nyeremény odaítélésében a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár nyilvános sorsolási eredménye végleges és nem vitatható. A fotós játékkal kapcsolatban bármilyen felmerülő vitás esetben a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár döntése az irányadó. A tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely beküldő részéről a jelen Szabályzatban foglaltak megsértését, bármilyen manipulációt, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a beküldőt azonnali hatállyal kizárja a játékból. A jelen Szabályzat bárminemű megsértése – akár a díj átvételét követően is – a játékból való kizárás következményét, a nyeremény visszakövetelését és esetleges jogi lépések megtételét vonhatja maga után. A tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár döntése a kizárás kérdésében végleges és nem vitatható. A tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat módosítására ill. kiegészítésére.

A fotós játék nyertesét a beküldő által megkapott email címen, illetve facebook profilon keresztül értesítjük. Amennyiben a nyertes egy héten belül nem veszi fel a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásárral a kapcsolatot a nyeremény budapesti helyszínű átvételével kapcsolatban, a nyertes nem jogosult a továbbiakban a nyereményre.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet további felvilágosítást: disznoveny2022@gmail.com