játék

HAMAROSAN!

Nyereményjáték részletes szabályzata:

TE MIT SZERETSZ LEGJOBBAN AZ ŐSZI KERTBEN?

Nyereményjáték felhívás

Írd meg kommentben Te mit szeretsz legjobban az őszi kertben és jelöld be ismerősöd, aki ugyanúgy szereti az őszi kertet mint Te, és máris versenyben vagy a GARDENA szuper termékeiért és a Családi Állatkerti belépőkért!

Sorsolás: 2022. október 14-én, pénteken.

A nyeremények átvehetők személyesen ajándék páros belépőjeggyel 2022. október 15-16-án az őszkert 2022 Őszi Kertészeti Napokon a MATE Budai Campus parkolójában a Villányi úton a GARDENA sátorban (ill. megbeszélés alapján 1 héten belül).

NYEREMÉNYEK:

1 db Családi Állatkerti belépőjegy (2 felnőtt + 3 gyermek)

1 db (GARDENA EcoLine Indulókészlet

Az EcoLine Indulókészlet adapterrel, tömlőelemmel és két különböző vízsugarú, vízmegállítós locsolópisztollyal rendelkezik: teljes vízsugárral a tisztítási munkákhoz és gyengéd permetezéssel a kertöntözési feladatokhoz. Fenntartható módon készült, a felhasznált műanyag több mint 90 százaléka újrahasznosított anyag.

1 db (GARDENA EcoLine Gyomkiszúró és 1 db GARDENA EcoLine Viráglapát

A GARDENA EcoLine Gyomkiszúrója könnyedén eltávolítja a gyomokat a talajból gyökerestől, a fenntarthatóság jegyében tervezték. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított műanyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a fém több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból áll, a fa pedig 100%-ban FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az EcoLine Viráglapát használható virágtartókba, növényládákba és ágyásokba történő ültetéshez és átültetéshez, a gyomkiszúróhoz hasonlóan fenntarthatóan készült.

A nyerteseket Facebook gépi sorsolással választjuk ki 2022. október 14-én, pénteken és a tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár oldalán tesszük közzé.

Nyertes kihirdetése: 2022. október 14. a rendezvény Facebook oldalán a Játék poszt alatt, illetve a nyertesek értesítésével.

A nyeremények átvehetők személyesen ajándék páros belépőjeggyel 2022. október 15-16-án az őszkert 2022 Őszi Kertészeti Napokon a MATE Budai Campus parkolójában a Villányi úton a GARDENA sátorban. (ill. megbeszélés alapján 1 héten belül)

A nyereményjátékkal kapcsolatban bármilyen felmerülő vitás esetben az őszkert 2022 Őszi Kertészeti Napok szervezőinek döntése az irányadó, aki fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely játékos részéről a jelen Szabályzatban foglaltak megsértését, bármilyen manipulációt, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a beküldőt azonnali hatállyal kizárja a játékból. A jelen Szabályzat bárminemű megsértése – akár a díj átvételét követően is – a játékból való kizárás következményét, a nyeremény visszakövetelését és esetleges jogi lépések megtételét vonhatja maga után. A Szervezők döntése a kizárás kérdésében végleges és nem vitatható. A Szervezők fenntartják maguknak a jogot jelen Szabályzat módosítására ill. kiegészítésére.